Website vertalen

Succesvol het wereldwijde web op

Wil je jouw website vertalen om klanten te werven over de grenzen? En vind je het belangrijk dat je boodschap, thema, stijl en toon bewaard blijven? Dan heb je een vertaler nodig die alles weet over webteksten, onlinecontent en wervend schrijven: een tweetalige copywriter.

Groter bereik met een website-vertaling

Een website-vertaling mag er niet uitzien als een vertaling. Kromme zinnen en letterlijk vertaalde uitdrukkingen komen onprofessioneel over. Daarmee jaag je potentiële klanten weg. Zij willen immers alleen zakendoen met een serieus bedrijf.

Bedenk dat webteksten vaak een een eerste kennismaking met je organisatie zijn. Een kwalitatieve website-vertaling is daarom een must. Je kunt immers maar één eerste indruk maken – en die is vaak bepalend voor de toekomst!

Website vertalen: Nederlands-Engels

Een website vertalen doe je om meer (potentiële) klanten te bereiken. Door een dienst of product online te promoten in het Engels maak je de hele wereld tot je speelveld. Want in alle uithoeken van de aardbol spreken mensen tegenwoordig wel een redelijk woordje Engels. Omdat deze taal zijn eigen omgangsvormen, taalregels en woordspelingen heeft, kun je een vertaling Nederlands-Engels het beste overlaten aan een ervaren professional.

Website vertalen: Engels-Nederlands

Wil je een Engelse website vertalen naar het Nederlands, bijvoorbeeld omdat de buitenlandse vestiging deze opdracht naar je heeft uitgezet? Neem dan niet de eerste de beste vertaler Engels-Nederlands in de arm. Het vertalen van websites vereist geavanceerde marketing- en copywritingkennis. Een ervaren native speaker zorgt ervoor dat de boodschap van je Engelse tekst ook een Nederlandstalig publiek bereikt.

Vertaling website: kies voor een gespecialiseerd vertaalbureau

De tone of voice van je tekst intact houden, de gevoelswaarde overbrengen en lezers binnen hun culturele raamwerk aanspreken: dát wil je wanneer je een website laat vertalen. Een doorwinterde vertaler weet er raad mee.

Websites vertalen is een specialisatie van vertaalbureau Prosperitext. Omdat ik mij als vertaler en copywriter enkel heb toegelegd op de talencombinaties Nederlands-Engels en Engels-Nederlands, kun je rekenen op toegespitste expertise.

Laat je een website vertalen door mij, dan mag je het volgende verwachten:

  • 10 jaar ervaring als vertaler en copywriter (100+ tevreden klanten);
  • Kennis van culturele verschillen;
  • Native speaker van het Engels en Nederlands;
  • Creatieve vertaling van uitdrukkingen en woordspelingen;
  • Expert in het schrijven van webteksten;
  • Toepassing van geavanceerde copywriting-technieken;
  • Bedreven in het vertalen van rake koppen en effectieve calls to action;
  • Prettige communicatie;
  • Een kwalitatieve website-vertaling die de doelgroep aanspreekt.

Website laten vertalen?

Wil je dat jouw Nederlands- en Engelstalige websites hetzelfde resultaat boeken? Laat je website vertalen door professioneel vertaalbureau Prosperitext en trek meer kwalitatieve bezoekers aan. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Menu