Vertaalspecialisaties | Vertaalbureau Prosperitext

Marketing-vertaling

Klanten binnenhalen met professionele marketingteksten die raken? Dan heb je een ervaren, creatieve native speaker nodig die van de marketinghoed en de -rand weet: een vertaler die ook copywriter is.

Website vertalen

Kwalitatieve bezoekers aantrekken met je Nederlands- of Engelstalige website? Laat je helpen door een vertaalbureau Engels dat alles weet over webteksten, onlinecontent en wervend schrijven.

Blog vertalen

Zoek je een professionele, ervaren vertaler die thuis is in de wereld van bloggen en webschrijven? Schakel een tweetalige copywriter in.

Brochure vertalen

Goede brochures overtuigen, informeren en sporen aan tot actie. Wil je meer klanten werven met een brochurevertaling? Kies voor een vertaler die essentiële copywriting-technieken beheerst.

Zakelijke vertaling

Professioneel communiceren in het Nederlands én Engels? Neem een vertaler in de arm die native speaker is, de regels van bedrijfscommunicatie kent en ruime ervaring heeft als tekstschrijver.

ICT-vertaling

Heb je een professionele, heldere ICT-vertaling nodig die native speakers aanspreekt? Werk met een ervaren vertaler die thuis is in de ICT-wereld en die je boodschap overbrengt in de doeltaal.

Document vertalen

Mogen de boodschap, stijl en toon van jouw document niet verloren gaan in de vertaling? Schakel een vertaler in die je lezerspubliek aanspreekt op een creatieve en cultureel correcte manier.

Presentatie vertalen

Wil je dat jouw Nederlands- en Engelstalige presentaties evenveel professionaliteit uitstralen? Dan heb je een tweetalige copywriter nodig die expertise, ervaring en culturele kennis heeft.

Boek vertalen

Moet jouw boekvertaling aan hoge kwaliteitseisen voldoen? Kies dan voor een vertaler die inhoud en toon intact houdt, de gevoelswaarde overbrengt en de cultuur van de lezer kent.

Nederlands- en Engelstalige doelgroepen écht bereiken met tekst? Laat je helpen door een gespecialiseerd vertaalbureau Engels!

Wil je een vertaalproject bespreken of een maatwerkofferte aanvragen? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Vertaalspecialisaties - vertaalbureau Engels
Menu