Presentatie vertalen

Zakelijke grenzen verleggen

Wil je een presentatie vertalen naar het Engels om over de grenzen soepel te kunnen communiceren? Of moet je Engelstalige presentatie om praktische redenen ook beschikbaar zijn in het Nederlands? Schakel dan een native speaker in die ervaring heeft met het opstellen van presentaties: een vertaler die ook copywriter is. Vertaalbureau Prosperitext helpt je graag.

Presentatie vertalen: maak een professionele indruk

Bedrijven met expansiedrang verkennen en verleggen hun grenzen. De Engelse taal komt daarbij snel om de hoek kijken. Internationale zakenrelaties en klanten verwachten dat je in het Engels met hen communiceert. En soms wil een buitenlandse vestiging dat je een Engelse presentatie vertaalt naar het Nederlands. In zulke gevallen is het verstandig om een ervaren vertaler in de arm te nemen.

Een presentatie vertalen is namelijk een taak die expertise en culturele kennis vereist. Niet alleen vaktermen, maar ook aanspreekvormen moeten correct worden vertaald. Een tweetalige copywriter die bedreven is in het schrijven van presentaties weet hier raad mee en zorgt ervoor dat je vertaling professionaliteit uitstraalt.

Presentatie laten vertalen: gespecialiseerd vertaalbureau

Wil je dat jouw vertaling aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet? Vertrouw je presentatie toe aan een professional en maak een serieuze indruk. Vertaalbureau Prosperitext is gespecialiseerd in het vertalen van presentaties in twee talencombinaties: Nederlands-Engels en Engels-Nederlands.

Laat je een presentatie vertalen door mij, dan kun je het volgende verwachten:

  • 10 jaar ervaring als copywriter en vertaler (100+ tevreden klanten);
  • Native speaker van het Engels en Nederlands;
  • Kennis van culturele verschillen;
  • Correcte vertaling van uitdrukkingen en jargon;
  • Ervaring met het vertalen van zakelijke presentaties;
  • Toepassing van zakelijke schrijftechnieken;
  • Expert in B2B- en B2C-communicatie;
  • Prettige communicatie;
  • Een kwalitatieve zakelijke vertaling.

Vertaling van een presentatie nodig?

Wil je een zakelijke presentatie vertalen van het Nederlands naar het Engels of vice versa? Neem gerust eens contact op met vertaalbureau Prosperitext om de mogelijkheden te bespreken.

Menu