Document vertalen

Communicatiegrenzen verleggen

Wil je een document vertalen dat in de doeltaal dezelfde boodschap, stijl en toon moet hebben? En vind je het belangrijk om je lezerspubliek aan te spreken op een heldere, creatieve en cultureel correcte manier? Dan heb je een professionele vertaler nodig die ook copywriter is. Van blogs tot bedrijfsrapporten en van nieuwsbrieven tot whitepapers: vertaalbureau Prosperitext helpt je er graag mee!

Document vertalen: professionaliteit uitstralen

De grenzen vervagen en veel bedrijven krijgen in toenemende mate te maken met twee talen: Nederlands en Engels. Wie op Europees of globaal niveau communiceert met klanten en zakenrelaties, moet regelmatig een document vertalen naar het Engels. En organisaties die een buitenlands hoofdkantoor hebben, krijgen vaak Engelse documenten toegestuurd die een Nederlandse vertaling behoeven.

Een document vertalen kun je zelf doen, maar dat is meestal niet raadzaam. Zelfs als je het Nederlands en Engels goed beheerst, zie je bepaalde culturele verschillen en taalnuances gauw over het hoofd. Het resultaat? Het lezerspubliek neemt je niet serieus. Wil je dat je zakelijke documenten professionaliteit uitstralen in het Nederlands én Engels, schakel dan een ervaren vertaler in.

Document laten vertalen: vertaalbureau met kennis van zaken

Moet jouw vertaling aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen? Besteed document-vertalingen dan uit aan een professional die de nodige ervaring heeft opgedaan. Vertaalbureau Prosperitext is gespecialiseerd in het vertalen van documenten in twee talencombinaties: Nederlands-Engels en Engels-Nederlands.

Laat je een document vertalen door mij, dan kun je het volgende verwachten:

  • 10 jaar ervaring als vertaler en copywriter (100+ tevreden klanten);
  • Native speaker van het Nederlands en Engels;
  • Correcte en creatieve vertaling van uitdrukkingen;
  • Bedreven in B2B- en B2C-schrijven;
  • Kennis van culturele verschillen;
  • Expert in het schrijven en vertalen van zakelijke documenten;
  • Prettige, soepele communicatie;
  • Een kwalitatieve document-vertaling die de doelgroep aanspreekt.

Document-vertaling nodig?

Wil je dat jouw bedrijfsdocumentatie er in het Nederlands en Engels even professioneel uitziet? Laat je document vertalen door vertaalbureau Prosperitext en maak indruk op je lezerspubliek. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Menu